onsdag 14. september 2011

Elveblest - Urticaria


Elveblest utbrudd er en allergisk reaksjon på huden , som fører til et vablete utslett som er rødt/rosa, klør og kan være brennende.... ligner på utslettet du får når du brenner deg på brennesle. Utslettet kan ramme hele kroppen, og kan utvikle seg ganske raskt som reaksjon på matvarer ev andre allergener.
Hvis hevelser skjer i slimhinner som munn og hals må man oppsøke lege straks!
Homeopatmedisinen Urtica Urens (laget fra Brennesle planten) er en medisin som kan hjelp ved denne type utslett. Hvis du har gjenntatte utbrudd bør du ta en allergitest for å finne årsaken. Jeg kan stimulere immunforsvaret slik at kroppen ikke overreagerer på ulike allergener, jeg anbefaler da å bestille time for en individuel behandling.
Men Urtica Urens kan som sagt være grei å ha i hus ved elveblest, eller andre vablete utslett som brenner (brennesle utslett, brannmaneter, lette brannsår....)
Ved Elveblest: Urtica Urens C12 (D12) 3 kuler som suges hver 2. time til en bedring. Stopp. Repetere ved tilbakefall. Hvis mindre intenst, holder det med 2-3 doser:) Denne urten får du også som krem som man kan smøre på ved utbrudd. Den er fin å bruke på lette utslett også som f.eks etter kontakt med brennesle, da behøver man ikke homeopatmedisinen:)
Kjøpes på Apotek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar